Spabad – från PoolKungen.

Möjligheten att få köpa världens bästa spabad till samma pris som enklare tillverkares modeller uppskattas av de allra flesta. Sundance Spas har valt att tillverka sina spabad i tre olika serier.

680 Serien är likvärdig med de flesta tillverkare i toppen av spabadsindustrin.

780 och 880 Serien är unika i spavärlden och kan inte jämföras med andra produkter då både rening och massage innefattar hela 48 världspatent!

880 Serien.

880 Serien är våra mest avancerade och bästa spabad, både i design och i prestanda. Sundance Spas har en egen utvecklingsavdelning som tar fram patenterade massage och reningsfunktioner unikt för 880 Serien.

Allt från MicroClean vattenrengöringssystemet till Fluidix™ massagemunstycken ger dig en upplevelse du bara kan drömma om i andra spabad.

Ett spabad i 880 Serien är utrustat med det allra bästa, bland annat med åtta olika typer av patenterade jetstrålar som ger dig olika typer av massage. 880 Serien har även en inbyggd luftpump med förvärmd luft för de som vill bubbla utan massage.

780 Serien.

Ta dig en titt på de läckra spabaden från vår 780 Serie. Hamilton, Chelsee, Certa, Camden och Dover. 780 Serien har precis som 880 Serien patenterad rening via MicroClean teknik som gör vattnet glittrande rent.

Certa och Dover har samma unika massage-munstycken som i 880 Serien i ett av sina säten.

780 Serien ger mycket bad för pengarna, bästa rening kombinerat med god massage och underbar design i god Sundance anda!

680 Serien.

Sundance Spas har ett spabad för alla miljöer och om man jämför med andra spabadstillverkare så har Sundance 680 Serie en prisvärd lösning för alla.

Tre av Sundance spabad i 680 Serien erbjuder också det så kallade Customized Luxury Paketet, ett tillägg av individuellt anpassade detaljer som t ex läcker belysning, en stereo med fyra högtalare, massagemunstycken i rostfritt stål, och en 24-timmars cirkulationspump.

Alla spabad i 680 Serien levererar effektiv hydroterapi till ett mycket attraktivt pris.

POOLKUNGEN AB, AMINOGATAN 32D, 431 53 MÖLNDAL, TEL: 020 91 98 00